Vali Coş gerçekleşen ziyaretten oldukça memnun kaldı

Vali Coş gerçekleşen ziyaretten oldukça memnun kaldı

İlçemiz Babaeski’de 22 yıldır görev yapan Belediye Bandosu, İl Valisi Hüseyin Avni Coş'a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Dün gerçekleşen ziyaret; bando Şefi Hasan Cengiz önderliğinde Muhsin Engür, Mehmet Mıdıkoğlu ve Süleyman Meriç tarafından yapıldı. Bandolarına verdiği değer ve desteklerden ötürü Vali Coş’a teşekkür eden ziyaretçiler, günün anısına da bir tane şükran plaketi sundular.   Bando Şefi Hasan Cengiz, Vali Coş'un, bando ekibini her gördüğü yerde övgü dolu sözlerle onure ettiğini ve kendisinin bandolarına vermiş olduğu değerden dolayı gurur duyduklarını belirterek; “Bandomuz 22 yıldır faaliyet gösteriyor ve bizler de 22 yıldır bandomuzda görev yapmaktayız. Bu kadar yıl içinde bizlere en fazla değer ve desteği Valimiz sayın Hüseyin Avni Coş gösterdi. Bundan çok mutlu ve gururluyuz. Bu yüzden de Sayın Valimize şükran ve minnettarlığımızı göstermek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş’ta yapılan ziyaretten çok mutlu olduğunu dile getirerek, Babaeski Belediye Bandosunun bu övgü ve desteğe her zaman layık olduğunu kaydetti. Vali Coş; “Kendilerinin yaptığı önemli, anlamlı hizmetleri takdirle, teşekkürle yad etmekteyiz. Onlar bu övgü ve desteği sonuna kadar hakediyorlar. Sizleri selamlamak, hal ve hatırınızı sormak, görüşmek, sizlerle karşılaşmak, o güzel eserleri sizlerden dinlemek bizim için büyük bir memnuniyet. Sizleri ve sizlere destek veren belediye yöneticilerinizi tebrik ediyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda şef Hasan Cengiz, Kırklareli Valiliği’nin yapacağı her türlü etkinliklerde seve seve görev alabileceklerini ve bu görevden büyük onur duyacaklarını ifade etti.