Vali Coş, İl Genel Meclis Üyeleriyle veda yemeğinde buluştu

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Kırklareli İl Genel Meclisi Üyelerine Polis Evi'nde veda yemeği verdi.

Vali Coş, yaklaşan 29 Mart Yerel Seçimleri öncesinde İl Genel Meclisi Üyeliğine tekrar aday olmayan ve İl Genel Meclisi Üyeliği görevleri son bulan İl Genel Meclisi Üyelerine 06 Mart Cuma günü Kırklareli Polis Evi’nde bir veda yemeği düzenledi.
Veda yemeğinde konuşma yapan Vali Coş, İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde bulundukları sürece Kırklareli’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür etti.
Vali Coş ayrıca İl Genel Meclisi Üyeliğine tekrar aday olmayarak ayrılacak olan İl Genel Meclis Üyelerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
Vali Coş yaptığı konuşmasında İl Genel Meclisinin yapmış olduğu sayısız hizmetlerden bazı örnekler vererek, duble yol çalışmalarında da 2002 yılında İl genelinde toplam 28 trilyon yatırım yapılırken, 2008 yılında sadece bir güzergahta, Dereköy – Aziziye Hudut Yolunda 30 trilyonluk yatırım yapıldığına dikkat çekti.
Vali Coş yapılan bu çalışmalardan, Kırklareli’ne gelen misafirlerin de hayranlık duyduğunu ve yıllardır ihmal edilen yatırım ve çalışmaların son yıllarda ihmal edilmeden her türlü yatırımın yapıldığını belirtti.
Çok sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen veda yemeğinin ardından, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Raif Kelep ve İl Genel Meclisi Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. (mc)