Vali Coş'tan, Bağdan'a; "Hayırlısı olsun"

Vali Coş'tan, Bağdan'a; 'Hayırlısı olsun'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırklareli Belediye Başkan adayı  Cengiz Bağdan, dün Il Teşkilatı ile birlikte Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Bağdan’ı tebrik eden ve “başarılar” dileyen Vali Coş, seçimlerin ilimizde huzur ortamında geçmesini temenni etti.

Geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan etmesiyle AKP’den adaylı resmileşen Cengiz Bağdan ilk ziyaretini Vali Hüseyin Avni Coş’a gerçekleştirdi. Dün saat 10.30’da Vali Coş’un makamında düzenlenen ziyarete, Bağdan’ın yanı sıra; AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Il Yerel Yönetimler Başkanı Aziz Kapıcıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak, Il Yönetiminden Vedat Acar, Ilçe Yönetimi’nden Emre Yurdakul, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Şükriye Mert ve Kadın Kolları Yönetimi’nden Emine Düz iştirak ettiler.

Vali Hüseyin Avni Coş ilk olarak; “Hem Ak Parti’ye hem de Cengiz beye hayırlı olsun. Cengiz beyi tebrik ediyoruz” temennilerini sundu.

Ardından AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi; “Hayırlı olacağına inanıyoruz. Kırklareli’nin makus talihini 29 Mart akşamı sona erdireceğiz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sayın Cengiz Bağdan’ı Belediye Başkan adayı ilan etmesinin ardından ilk ziyaretimizi size gerçekleştirmek istedik. Sağolun, bizleri kabul ettiğiniz için. Ziyaretlerimizin ardından, artık siyaset arenasında dolaşmaya başlayacağız. Siyasetin kendi kuralları içinde, mücadelemizi yapacağız. Inşallah hayırlı bir sonuca ulaşacağız” dedi. 

Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan ise; “AKP camiası tıpkı sizlerin bizi karşıladığı gibi, beni karşıladılar. Kendilerine bir kere daha teşekkür ediyorum. El birliği ile Kırklareli’de 29 Mart tarihinde AKP bayrağını Belediye’ye çekeceğiz. Kırklareli halkı bundan sonra gereken ve hakettiği hizmeti alacaktır. Sayın Il Başkanımızın da dediği gibi Kırklareli’nin makus talihini değiştireceğiz” dedi. 

Vali Coş ise daha sonra şunları kaydetti;

“Ben tekrar Cengiz beye “Hayırlı olsun” dileklerimi sunuyorum. Elbett ki; seçimlerimizin ilimize yakışır bir şekilde, huzur ortamı içinde, barış ortamı içinde, sevgi ve saygıya dayalı bir şekilde geçmesini arzu ediyoruz. 

Bütün partilerimizin ve bütün adaylarımızın bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarını biliyorum. AKP’nin de örnek bir tutum sergileyeceğini, diğer partilere olumlu, yapıcı çalışmalarla örnek teşkil edeceğini ve ilimizin bu seçim ortamında huzurunu, barşını, sukünetini olumlu bir şekilde etkileyerek, bu ortamı en iyi şekilde atlatacağımızı, sonunda da milli iradenin tecelli edeceğini, tecelli edecek milli iradenin de inşallah ilimiz için, ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 

Biz tabii ki; kamu yönetimi olarak vatandaşımızın tercihlerine saygılıyız. Vatandaşımızın doğru olanı, kendisi için daha çok hizmet vereceğine inandığı adayı tercih edeceğini tahmin ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun, başarılar diliyorum.”

Ziyaret daha sonra iyi dileklerle son buldu.