Vali Coş'tan Kırklarelispor'a destek sözü

Kırklarelispor Yeni Yönetimi Vali Çoş'un Polis Evi'ndeki yemek davetine katıldı.

Kırklareli’nde göreve başladığı günden bu yana kanayan her yaraya merhem olan, yaptığı yatırımlarla Kırklareli’nin köyden kente tüm sorunlarını çözümleyen Vali Çoş Kırklarelispor’a da destek sözü verdi.
Esnafın dükkân açılışından, düğününe, hastalığından, cenazesine, muhtaç vatandaşın aşına işine kadar yardımına koşan, gece gündüz Kırklareli için çalışan Vali Hüseyin Avni Çoş Cuma günü Polis evinde İl Genel Meclisi üyelerine verdiği yemeğe Kırklarelispor Yönetim Kurulunu da davet etti. Çok samimi bir hava içerisinde geçen yemek sonrası Kırklarelispor Basın Sözcüsü Faruk Ceylan Vali Hüseyin Avni Çoş’a Kırklarelispor’un maddi sıkıntıları olduğunu ifade ederek kulübün önünün açılması içinde Sayın Valimizden desteklerini istedi. Vali Çoş’ta Kırklarelispor’un başarısı için destek sözü verdi. Vali Çoş’un destek sözü Play-off maçları öncesi hem yeni yönetimde, hem de futbolcular arasında doping etkisi yaptı.
Başkan Volkan Can “ Sayın Valimize Polis evindeki yemek için ve özellikle vermiş olduğu destek sözü için candan teşekkürlerimizi sunarız.  Hepimizi ziyadesiyle memnun etti. Destek sözü Play-off maçları arifesin de futbolcularımızı da ateşledi. Allah’ın izniyle Yönetim Kurulumuz ve futbolcularımız Sayın Valimizin güveni boşa çıkarmayacaktır.” dedi. (fc)