Vali Coş'tan KIRKSEDER Yönetimine veda ziyareti

Vali Coş'tan KIRKSEDER Yönetimine veda ziyareti

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş Türk Eğitim- Sen ve Türk Sağlık- Sen’in ardından Açık Öğretim Fakültesi Kırklareli Şubesi’ne geçiş yaptı. Burada Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği Başkanı Nazif Karaçam ve üyeleri Münir Saygın, Savaş Erdem, Erman Ulusoy, Aleaddin Ikican, Savaş Erdem ve Hasan Öztürk ile biraraya gelen Vali Coş Kırklareli’de yapılan sanatsal ve kültürel etkinlikler ve çalışmalar üzerine konuştu.

Daha sonra KIRKSEDER Başkanı Araştırmacı Gazeteci- Yazar Nazif Karaçam’ın “Kırklareli’nin geleceği için ne düşünüyorsunuz” ve “Kırklareli’nin şu anki durumu sizce nedir” sorularını cevaplayan Vali Coş, Kırklareli’deki alt yapı sorununa dikkat çekti. Ilimizin önümüzdeki yıllarda kesinlikle yıldızının parlayacağının altını çizen Vali Coş, herkesin elinden gelenin en iyisini yapması ile bu sonuca ulaşılabilineceğini belirtti.

Organize Sanayi Bölgesi’nden, Duble yollara, Iğneada’dan, Kıyıköy’e kadar bir çok konu üzerinde duran Vali Coş, Aydın Valiliği süresince de Kırklareli’nin bir neferi olacağını belirtti. Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Açık Öğretim Fakültesi’nde KIRKSEDER yönetim kurulu ve üyeleri ile görüşüp vedalaşmasının akabinde, son olarak Önadım Medya Grubumuz’u ziyaret ederek, arz-ı vedada bulundu.