Vali Coş'tan KTSO'ya tam destek sözü

Vali Coş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Vali Coş, yeni yönetimin Kırklareli için hayırlı olmasını diledi ve yapılan hizmetlerde her türlü desteğin gösterileceğini belirtti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Vali Coş’u; Oda Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, KTSO Meclis Başkanı Mehmet Sağ ve Oda’nın Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Yapılan ziyaretten büyük memnunluk ve onur duyduklarını belirten KTSO Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş;
“Bu ziyaretten dolayı KTSO olarak bizler, büyük memnunluk ve onur duyduk. Bilindiği üzere son aylarda hem oda seçimleri, hem de yerel seçimlerle oldukça yoğun günler atlattık. Artık bizler oda olarak, önümüzdeki dönemde, hep beraber şehrimizin geleceği ile ilgili her türlü ortak çalışmada, iyi şeyler yapma konusunda işbirliği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda bundan sonra da gerek Sayın Valimizin, gerekse Emniyet Müdürümüzün destek ve tecrübelerinden yararlanacağız. Biz de her konuda üzerimize düşen görevi ve desteği sağlayacağız” dedi.
Çetintaş’ın bu konuşmalarının ardından Vali Coş’ ta,  KTSO’nın yeni yönetiminin kendi faaliyet alanı ve bölgesiyle ilgili olarak her türlü çalışmayı yaparak Kırklareli’ne üstün hizmetler sağlayacağını belirterek,
“KTSO ve mensuplarının, İlimizde ticaret ve sanayi ikliminin gelişmesi için gereken her türlü faaliyeti göstereceğine inanıyorum. Hepimiz, bizlere verilen hizmet bayrağını, en üst seviyelere taşımak için elbirliği ile çalışmalıyız. İlimizin gelişimi için, hep beraber çözümler üretmeli, imkanlarımız nezdinde ihtiyaçlara cevap vermeliyiz. İlimiz için faydalı olan ne varsa ve kim yaparsa, ona destek olmak bizim görevimizdir. Birlik ve beraberlikten yana olmak, ilimizin yararına olacak ve Kırklareli çıkmaz sokak olmaktan kurtulacaktır. Bu nedenle hepimiz bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmalıyız. Ticaret odamız, iş alemine rehberlik yapmalı, onları doğru hedeflere yönlendirmelidir. Yerel yönetimlerimiz de, hiç bir ayırım yapmadan vatandaşlarımızı kucaklamalı, ilimiz için gerekli tüm mücadeleyi vermelidir. Bahsettiğim birlik ve beraberliğe de 7’den 70’e herkes katkı sağlamalıdır.”dedi.
Vali Coş, daha sonra Kırklareli’nin teknik ve stratejik gelişimine yönelik önemli değerlendirmelerde bulunarak, yeni öğretim yılında faaliyete geçecek olan öğrenci yurdu hakkında bilgiler verdi.
Son derece modern bir yurt yapılarak Kırklareli’ne kazandırıldığını belirten Vali Coş, duble yol çalışmaları ve sınır kapısı ile ilgili çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Kırklareli Üniversitesi’nin önemi ve Kırklareli’ne kazandıracağı her türlü konular hakkında konuşulan ziyarette, Vali Coş Kırklareli halkının hizmetin en iyisine laik olduğunu ve bunun içinde el birliği ile her şeyin yapılacağını belirtti.