Vali Coş: "Vatandaşlarımızın tercihine saygılıyız"

AK Parti İl Teşkilatı, Kırklareli Belediye Başkan Adayları Cengiz Bağdan ile birlikte Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyarette bulundular.

 
29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlere kısa bir süre kalması ile birlikte Kırklareli’ndeki siyasi partilerde hareketlilik başladı. AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı, Kırklareli Belediye Başkan Adayı’nı Cengiz Bağdan olarak belirlemesinin ardından çalışmalarına başladı.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi başkanlığında oluşturulan heyet dün saat 10.30’da Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyarette bulundu. Heyette; Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Vedat Acar,ve Aziz Kapıcıoğlu, İlçe Yönetim Kurulu’ndan Emre Yurdakul, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Şükriye Mert, Yönetim kurulu Üyesi Emine Düz’de yer aldı.
* “Seçim çalışmalarımızı başlattık”
Yapılan ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet İbrikçi; “Başbakanımız tarafından Belediye Başkan Adayımız olarak Cengiz Bağdan beyefendinin belirlenmesinin ardından çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda başlattığımız ziyaretlerimizin ilkini de sizlere gerçekleştirdik. Sizlerde bizleri kabul ettiniz teşekkür ederiz. Bundan sonraki rutin ziyaretlerimizi gerçekleştirdikten sonra siyaset meydanlarına ineceğiz. Siyasetin gerektirdiği kurallar içerisinde mücadelemizi yapacağız” dedi.
* “AK Hizmetleri halkımıza ulaştıracağız”
Cengiz Bağdan’da yapılacak olan seçimlerden hayırlısı ile Başkan olarak çıkacağını belirterek AK Parti’nin AK Hizmetleri’ni Kırklareli halkına ulaştıracağını söyleyerek; “Seçimler Kırklareli halkı için hayırlı olsun. Başbakanımızın bizzat sözü var. Burada Belediye’yi almamız durumunda Kırklareli’ni uçuracağını söyledi. Bu bakımdan halkımızdan destek bekliyorum” dedi.
* “Vatandaşlarımızın tercihine saygılıyız”
Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’ta yapılan ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek şunları kaydetti:
“Seçimlerin ilimize yakışır bir şekilde huzur ortamı içerisinde, barış ortamı içerisinde sevgi ve saygıya dayalı bir şekilde geçmesini arzu ediyoruz. Bundan dolayı bütün partilerimizin ve bütün adaylarımızın bu konuda üzerlerine düşenleri yapacaklarını biliyorum. Bu konuda AK Parti’nin örnek bir tutum sergileyeceğini ve diğer partilere olumlu, yapıcı çalışmalarla örnek teşkil edeceğine inanıyorum. İlimizin bu seçim ortamında huzurunu, barışını, sükûnunu olumlu bir şekilde etkileyerek atlatacaklarını, sonunda da milli iradenin tecelli edeceğine, tecelli edecek milli iradenin de inşallah ilimiz için ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.
Biz tabiî ki yönetim olarak idare olarak kamu yönetimi olarak vatandaşlarımızın tercihlerine saygılıyız. Vatandaşımız doğru olanı, kendisi için daha çok hizmet vereceğine inandığı adayı tercih edeceğini tahmin ediyorum. Hayırlı olsun, uğurlu olsun, başarılar diliyorum.” (s)