Vali Coş, Yayla Mahallesi'ndeki hizmetleri yerinde inceledi

Yoğun iş temposuna rağmen bulduğu her fırsatta halk ile iç içe olarak, vatandaşın isteklerini yerinde görüp anında çözüm yolu arayan Kırklareli Valisi Hüseyin Coş, Yayla Mahallesinde halk ile buluştu.

Vali Coş, Başbakanlığın başlatmış olduğu proje kapsamında Kırklareli Valiliği Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca Kırklareli Merkez’de ki Yayla, Akalar ve Kocahıdır Mahallerinde sağlık banyo ve tuvaleti olmayan muhtaç 215 aileye tuvalet-banyo yapım işlerini yerinde inceledi.
* Yerinde gördü, anında çözdü
Yayla Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine bazı evlere de misafir olan Vali Coş, vatandaşların isteklerini, sıkıntılarını dinleyip, hastalarını ziyaret ederek dertlerine çözüm yolu bulmalarına yardımcı oldu.
Hasta vatandaşları evlerinde ziyaret eden Vali Coş, halkın ısrarları üzerine mahalle kahvesinde mahalle sakinlerinin isteklerini de tek tek dinledi.
* Tuvalet Banyo çalışmalarını yerinde inceledi
İl Hıfzı Sıhha Kurulunun insan ve çevre sağlığını korumak amacıyla aldığı karar üzerine, Başbakanlığın başlatmış olduğu proje kapsamında Kırklareli Valiliği Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca Kırklareli Merkez’de bulunan Yayla, Akalar ve Kocahıdır Mahallerinde muhtaç 215 aileye sağlıklı tuvalet, banyo yapılıyor.
Vali Hüseyin Avni Coş, proje kapsamında, yeni yapılmakta olan tuvalet ve banyo yapım işlerini yerinde inceledi.
Vali Coş, çocuklarla da ayrı ayrı ilgilendi. Eğitim-öğretim konusunda ihtiyaç ve isteklerinin olup olmadığını soran Vali Coş, çocuklara derslerine çalıştıkları ve başarılı oldukları takdirde her türlü isteklerini karşılama sözü verdi.
Vali Coş, yaptığı bu ziyaretin ardından, vatandaşların ve çocukların alkış ve sevgi dolu gösterileri eşliğinden Yayla Mahallesinden ayrıldı. Vali Coş’ a ziyareti sırasında ilgili daire amirleri ve diğer kamu görevlileri de eşlik etti. (s)