Vali Kemelek, selden etkilenen yerleri gezdi

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek; 12 Eylül.2009 Cumartesi günü meydana gelen aşırı yağışlar sonrası oluşan selden etkilenen Naip ve İnecik köyleri ile Kumbağ Beldesi'nde incelemelerde bulundu.


HABER MERKEZİ
 
Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, İl Genel Sekreteri Mustafa YEL, İl Jandarma Komutanı Ali İnlek, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Bayındırlık Müdürü Ergin Habiboğlu’nda hazır bulunduğu incelemelerde Valimiz yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti.
 Altyapı hasarlarının giderilmesi için bölgeye çok sayıda iş makinesi ve personel sevk edildiğini belirten Vali Kemelek, Bayındırlık ve Tarım İl Müdürlüğü ekiplerince de hasar tespit çalışmalarının yürütüldüğünü söyledi. Vatandaşların temiz içme suyu ve ekmek ihtiyaçlarının da karşılanması için gerekli yardımların yapıldığını ve bundan sonrada bu yardımların yapılacağını belirten Sayın Valimiz, ayrıca Kumbağ’daki fabrikalardan tahliye edilen 215 işçinin kamu tesislerinde barındırdıklarını sözlerine ekledi.
Şu ana kadar 11-12 Eylül 2009 günlerinde meydana gelen yağışlar sonucunda hiçbir can kaybı yaşanmadığı gibi kayıp vatandaşımız da bulunmadığı belirtildi. (s)