Vali Yardımcısı Halis Peker, Kırklarelili briççilere veda etti

Vali Yardımcısı Halis Peker, Kırklarelili briççilere veda etti

Kırklareli Vali Yardımcıları’ndan Halis Peker'in Aydın Iline atanması Kırklareli'ndeki briç sporseverlerini hüzne boğdu. Bricin adresi TMMOB Kırklareli şubesi Lokalinde her pazartesi gecesi yapılan turnuvaya son kez katılan Vali Yardımcısı Halis Peker’e Briç Il Temsilcisi Burhan Yavuz tarafından Ilimizdeki Briç etkinliklerine katkılarından dolayı bir şükran plaketi verildi.

Burhan Yavuz yaptığı konuşmasında; “Sayın Halis Peker kişiliği ile bize örnek olmuş, sporculuğu ile de bize önder olmuş nadide bir insandır. Briççiler olarak onu ve özellikle babacanlığını çok arayacağız. Yeni görev yerinde, tüm Briççiler olarak başarılar diliyoruz” dedi.

Bunun üzerine Vali Yardımcısı Halis Peker; “Güzel dilekler için teşekkür ederim. Bende bu güzel şehirden ve sizlerden ayrılacağım için çok üzgünüm. Ama bilinki buradan sadece bedenim ayrılıyor. Bir yanım daima sizlerle olacak. Şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi beni son derece mutlu etti. Ben de Kırklareli'ndeki Briççilere bundan sonraki yaşamlarında ve sportif faaliyetlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Bu hafta yapılan turnuvada dereceyi giren sporcular ise şöyle;

1- Fatih Bakanoğulları-Necdet Göç, 2-Metin Tural-Burhan Yavuz, 3- Fikret Dalaman-Mehmet Esgin.