"Var mısın erkek erkeğe Çamlık'ta sabahlamaya"

'Var mısın erkek erkeğe Çamlık'ta sabahlamaya'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, yaptığı açıklamada "Yayla Mahallesi'nde tek başına gezmeye korkuyor" şeklinde hitap eden CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek için de "Gel bir gece beraber sabahlayalım bu mahallelerde. Bakalım kim korkuyor" cevabını verdi.

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan; Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'e  cevabı sert oldu.

 "Yayla Mahallesi'nde tek başına gezmeye korkuyor" diyen Milletvekili Dibek için ise Bağdan; "Ben Çamlık'ta da yattım gece tek başıma. Istiyorsa gelsin gece saat 2'den sonra Çamlık'ta beraber sohbet edelim. Var mısın erkek erkeğe Çamlık'ta sabahlamaya? Istediği saatte, ikimiz istediği mahalleye gidelim beraber oturalım. Artık bu arkadaşla muhatap olmak istemiyorum, çünkü benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorlar. Ama bu davetime de katılmalasını istiyorum" dedi. Bağdan, Milletvekili Dibek'in açıklamalarını hedef alarak; "O bilir mi bentlerde yüzmeyi, rahmetli Yaşar Cin'in malakları ile beraber? Acaba yüzdü mü oralarda kendisi? O bilir mi acaba buraları? Ben daha ufak çocukken buralarda büyüdüm. O bilir mi acaba manav Ali'nin kahvesini? Tanır mı acaba Manav Ali'yi? O bilir mi rahmetli Haluş amcayı acaba? O bilmez Söğütçük çeşmesini, oradan hiç su içmemiş çünkü. Zengin mahallelerde büyümüş.

Bana kalkmış mahalleleri soruyor. Bak işine kardeşim sen! Yüreğin varsa soyunursun Belediye Başkanlığı'na beraber çıkarız meydanlara!" dedi.