Varna Üniversitesi mensupları çiftlikte konakladı

Varna Üniversitesi mensupları çiftlikte konakladı

Komşu ülkemiz Bulgaristan’ın Varna Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcıları ve üst düzey öğretim görevlileri Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün’ün misafiri oldu. 24 Mayıs Pazar günü saat 10:00’da Kırklareli Dereköy yolu üzerindeki Walldrof Hatıra Ormanı yanında, Tüzün’e ait çiftlikte ağırlanan üniversitenin üst düzey temsilcileri burada bir sabah kahvaltısı yaparak, uzun süren yolculuğun yorgunluğunu attılar.

Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün ve çalışanlar tarafından çiftlik girişinde karşılanan üniversite ekibi, kısa bir tanışmanın ardından kahvaltılarını yapmak üzere davet edildiler. Varna Teknik Üniversitesi Yurt Müdürü Suavi Hacı nezdinde misarifimiz olan üniversite yetkilileri, Türkiye’ye daha önce defalarca geldiklerini ve Tüzün’ün nazik davetinden de memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Sabah kahvaltısında üniversite heyetine Kırklareli’nin yöresel tatlarından ikramlarda bulunuldu. Hoş bir sohbet eşliğinde kahvaltı boyunca güçlü ilişkiler kurulurken, misafirlere Önadım Medya Grubu tarafından hazırlanan ”Rumeli Life” dergileri ve “Önadım” ile “Kırklar Haber“ gazeteleri sunuldu. “Rumeli Life” dergimize uzun uzun bakan heyet derginin baskısını ve içeriğini çok beğendiklerinin altını çizdiler. 

Varna Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcıları Dımıtar Svetlozarov Georgiev, Mıtko Aleksandrov, Ivan Ivanov, Varna Teknik Üniversitesi Uluslarası Baş Ilişkiler Bölümü Dekanı Ilıya Hadzhıdımov, Yabancı Öğrenciler Dekanı Velko Namzuov, Suavi Hacı tarafından gerçekleşen ziyaretin akabinde misafirlerimiz Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün’e günün hatırası olarak Varna Teknik Üniversitesi takvimi, kalem ve ajanda hediye ettiler. Yapılan kahvaltının ve hediyelerin verilmesinin ardından üniversite yetkilileri iyi dilekler eşliğinde Tüzün’e teşekkürlerini sundular. Sakarya Üniversitesi’nin konuğu olarak ülkemize gelen Üniversite yetkilileri, inceleme ve yeni teknoloji alış-verişi için karşılıklı işbirliği anlaşması çerçevesinde bir hafta süreyle Sakarya’da kalacaklar.

Bulgaristan’ın en tanınmış ve en kaliteli üniversitelerinden olan Varna Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcıları ve üst düzey öğretim görevlileri tarafından yapılan ziyaretin ardından Bulgar heyet, Sakarya Üniversitesi’ne gitmek üzere Saat 12:00’da ilimizden ayrıldılar.