Ve Kırklar Şampiyon

Yeşil-Beyaz rengimiz, biz bu işi biliriz



HABER MERKEZİ
TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, sezonun son maçında 15 Mayıs 2011 Pazar günü saat 15.30’da deplasmanda karşılaştığı Orhangazispor’u Yavuz Ayazoğlu’nun 43. dakikada attığı gol ile maçı galibiyetle, sezonu da ŞAMPİYON olarak tamamladı.
Maçın tamamlanmasının ardından telefon ile arayarak görüştüğümüz Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, şu anki duygularının tarif edilemez olduğunu belirterek; “Kırklareli’ne Şampiyonluk kazandırmış olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Sezonun başından itibaren futbolcularımız, teknik kadromuz inanarak sahaya çıkıp, yüreğini ortaya koydular. Bizim inandığımız bu Şampiyonluğa, taraftarımızda bizlerle inanarak her ortamda ve şartta bizleri sonuna kadar desteklediler. Bu şampiyonluğun kazanılmasında taraftarımızın rolü çok büyüktür. Sevincimizi ifade edecek kelimeler bulamıyoruz. Bu Şampiyonluğu tüm Kırklareli halkına armağan ediyoruz” dedi.
Kırklarelispor’un Şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, maçı canlı yayında Festival Alanı’nda dinleyen başta 39 Gençlik Taraftar Grubu olmak üzere tüm halk ellerinde Kırklarelispor’un Yeşil-Beyaz bayrakları ile İstasyon Caddesi’nden “Şampiyon Kırklareli” tezahüratları ile Vilayet Meydanı’nda toplandılar. Burada toplanan gurup caddeleri gezerek Şampiyonluk Turu attılar. Şampiyonluk sevincini birbirlerine sarılarak kutladılar. (s)