Vecdi Gündoğdu Demirköy'deydi

Vecdi Gündoğdu Demirköy'deydi

Kırklareli CHP Il başkanlığına adaylığını açıklayan eskil merkez ilçe başkanı Vecdi Gündoğdu yanında merkez ilçe yönetiminden Erdoğan Delioğlu, Belediye meclis üyesi Isa Ataç ve Koray Çelikkanat ile beraber Demirköy CHP ilçe yönetimini ziyaret etti.

Demirköy ilçe yönetiminden Başkan Tarık Sayılgan, Il Genel meclis üyesi Saffet Üresin, Iğne ada Belediye Başkanı Tahir Işık, Oktay Edin, Eski Ilçe Başkanı Mesut Girgin, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Döğer ve Fettah Ali Bulut ile partililer tarafından karşılandı. 

Demirköy CHP ilçe binasında partililerle toplantı yapan Gündoğdu burada yaptığı konuşmasında; "Sekiz sene merkez ilçe başkanlığı yaptım. Il başkanlığına adayım. Gençlik kollarından gelmekteyim. Senelerdir partimin hizmetindeyim. Il başkanlığı için artık zamanımın geldiği kanaatindeyim.

Gençlerin önünü açmak lazım. Merkez ilçe başkanlığına Gençlik kollarından gelen Gürkan Yenerel'in seçilmesinde tam bir isabet oldu" dedi.

Gündoğdu; "Resmi olarak benden başka adaylığını açıklayan yok. Ama daha zaman var. Bazı isimlerin konuşulduğu kulağımıza geliyor. Resmi olarak bir ben açıkladım" dedi.

Toplantı sonrası Taşmekan restoranda neşe içinde bir yemek yendi. Grup daha sonra ilçeden ayrıldı.