Vergi Dairesi'nden Kayhan Içel'in yeni kitabı çıktı

Vergi Dairesi'nden Kayhan Içel'in yeni kitabı çıktı

Bir süre önce oğlu Karanlığın Ötesinde adlı fantastik kitabı ile büyük bir popülarite yakalayan Kırklarelili yazar Bahadır Içel’in babası da bir kitap yayımladı.

Kırklareli Vergi Dairesi’nde çalışan Kayhan Içel, Ekinoks Yayınları’ndan çıkan “Yalancı Tanrılar” adlı kitabını piyasaya sürdü.

Kayhan Içel, tarihte bir takım dinsel ve mitolojik söylem ve olayları anlatan kitabında okuyucuyu, geçmişte cereyan etmiş olan çelişkili bilgilere, söylemlere götürmekte, insanı şaşırtan sonuçlara varıyor.

Kitabın genel özeti şu satırlarla ifade ediliyor:

Kıyamet ecelli Iblis’in tahrif edilmiş kutsal kitaplara bulaştırılan gizli yazıtları ve işaretleri neler? Büyük Iblis Imparatorluğu’nun geçmişteki ve günümüzdeki ustaları kimler? Tanrı’yı gören adam Hz. Musa, kavmini gerçekten aldattı mı? Tevrat’taki utanç satırları hangileri? Yüzüklerin gerçek efendisi Hz. Süleyman, bir peygamber mi yoksa büyücü müydü? Eski Ahit’te anlatılan Süleyman’ın Mabedi mi yoksa Şeytan’ın Tapınağı mı? Şeytan’ın işareti ve sembolleri paralara nasıl taşındı? Masonik işaretler neyi ifade ediyor? Incil’deki sahte havariler kimler? Hz. Isa niye çarmıha gerilmek istendi? Gerçekten çarmıha gerildi mi? Hz. Isa’nın “Sevgili Öğrencisi” kimdi ve neden öldürülmek istendi? Kral Melkisedek’ten Vatikan’a uzanan rant sistemi Eski ve Yeni Ahit’te nasıl korumaya alındı? Şeytan okuyamayacağımız kadar hızlı mı yazıyor, yoksa bizler onun yazdıklarını okumakta geç mi kalıyoruz? Sapkın kutsal kitap hikayelerinin gerçek yüzü ile tanışmak için mutlaka okunması gereken anlatılara hoş geldiniz.

Bizler de Kayhan Içel’i kutlar, bundan sonraki yazım hayatında başarılar dileriz.

Kayhan Içel’i kutlar, bundan sonra kamuoyu önüne nasıl bir kitapla çıkacağını zaman gösterecektir.