Vize AK Parti'de şölen gibi açılış

Vize ilçe merkezinde, Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam'ın da katılımı ile açılan seçim bürosunda hareketli saatler yaşandı. 'Dürüst, ilkeli, projeli, katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile hizmete ve göreve talibiz' diyen belediye başkan adayı Mehmet Mangır, büyük alkış aldı.

Şenol Goncagül

Vize ilçe merkezinde, Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın da iştiraki ile açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu, yoğun bir kalabalıkla buluştu.

Açılışın hemen ardından bir konuşma yaparak, ilçe halkına seslenen Mehmet Mangır:”Belediyecilik hizmetlerinden en iyi şekilde nasibini almış, sosyal, kültürel ve sportif manada örnek hale gelmiş, belediyeciliği sadece yol, su, kaldırım yapmaktan ibaret görmeyip, tüm yönleri ve sorunlarını kendisine meşgale edinmiş bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz.” Dedi.

Açılışta bir konuşma ile ilçe halkına seslenen Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam da, Şahinler Holding gibi, ülke ekonomisine damgasını vurmuş önemli bir kuruluşun yönetiminde görev alan Mehmet Mangır ile Vize Belediyesinin çok daha üst seviyelerde hizmet vereceğine öncelikle bizler kefiliz. Kendisi burada doğup, büyümüş, yatırımlarını burada yapıp, istihdam yaratmış, çalıştığı kuruluşta da, birçok hemşehrisini iş ve aş sahibi yapmış bir isimdir. Sizler de inanır, güvenir ve yetki verirseniz, Vize’nin geleceği çok daha parlak ve aydınlık olacaktır.” Dedi.

Açılış sonrası sohbetlerde bulunduğumuz Mehmet Mangır:”Biz kimse ile laf dalaşı yapmıyor, kimseyi hedef almıyoruz. Herkes, kendi yaşadığı yere hizmet etmek için halkının karşısına çıkıyor. Biz yapacaklarımızı ve projelerimizi anlatırız, halkımız kimin en iyi hizmeti vereceğinin değerlendirmesini yapar. Sandık, herkesin kabullenmesi ve saygı duyması gereken bir neticedir. Halkın takdiri ve teveccühünün üzerinde bir söz ve yorum da olamaz. Hakkımızda ve halkımıza hayırlısı olsun. Bu yarışa çıkan tüm adaylara da başarılar diliyorum.” Dedi.