Vize Belediyesi'nden fotoğraf sergisi

Vize Belediyesi'nden fotoğraf sergisi

Kırklareli’nin Vize ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından fotoğraf sergisi açılacak. “Medeniyetler Beşiği Vize” adlı serginin 25 Ocak itibariyle görücüye çıkacağı bildirildi. Tarihe tanıklık eden Vize’nin birbirinden güzel fotoğraflarının yer alacağı sergiye halkın yoğun ilgi göstermesi beklenirken, Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz konuyla ilgili açıklamasında, “Ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini geniş kitlelere tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz kültürel faaliyetlerimiz devam ediyor.

Bu doğrultuda ‘Medeniyetler Beşiği Vize’ adlı fotoğraf sergimizi 25 Ocak tarihinde halkımızın beğenisine sunacağız. Tüm halkımızı da şimdiden sergimize davet ediyoruz” dedi.

Sergiye bir fotoğrafçının en fazla 3 eserle katılabileceği de kaydedilirken, “Sergiye katılmak isteyen fotoğrafçıların, Vize ve köylerinde çekilmiş en fazla 3 fotoğrafını 18 Ocak 2009 tarihine kadar belediyeye teslim etmeleri gerekmektedir”

Öte yandan fotoğraf sergisine Lüleburgaz Amatör Fotoğrafçılar Derneği’nin (LAFOD) de destek verdiği öğrenildi. LAFOD üyeleri de bu önemli sergiye, birbirinden güzel fotoğrafları ile katılarak organizasyona renk katacak.