Vize Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan'a veda yemeği

Vize Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan'a veda yemeği

İlimize bağlı Vize İlçesinde görev yapan Vize Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan Adli Yargı Kararnamesi ile Antalya’nın Manavgat İlçesi’ne Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Vize İlçesi’nde görev süresi dolan Vize Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan onuruna 6 Ağustos Perşembe akşamı bir veda yemeği düzenlendi. Vize Ordu Evi’nde verilen veda yemeğine Vize Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Vize Adliyesi Personeli, çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve diğer davetliler iştirak etti. Hüzünlü anların yaşandığı veda yemeğinde Vize Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan bir konuşma gerçekleştirdi.        

Yaklaşık üç yıldır Vize İlçesi’nde görev yaptıktan sonra Antalya’nın Manavgat İlçesi’ne tahini çıkan Vize Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Üç yıldır hizmet verdiğimiz Vize ilçemizde acı tatlı birçok anımız oldu. Vize’nin benim hayatımda apayrı bir yeri olacaktır. Çünkü ailemizin gözbebeği kızımız Zeynep Özcan Vize’de doğdu ve Vizeli oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve Vizelilere bana göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim”

Çok samimi ve sıcak sohbetlerin yapıldığı bir ortamda gerçekleşen veda yemeğine daha önce Vize’de görev yapış olan ve Ankara’ya tahin olan Hakim Bahattin Yurtt’a katıldı.

Düzenlenen veda yemeğinin ardından 7 Ağustos Cuma günü saat 12.00’da Vize Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan, Vize Hükümet konağı önünde düzenlenen uğurlama töreni ile yeni görev yeri olan Antalya’nın Manavgat İlçesi’ne uğurlandı.