Vize'de Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü açılıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek olan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü Vize'de önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı prensibi gereği hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak merkez ilçe haricinde ilk defa Vize ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü açılıyor.
Kırklareli’ne atandığı günden itibaren SGK’nın hizmetlerinin ilimizdeki vatandaşlara daha iyi ve rahat bir şekilde ulaşması için büyük gayretler sarfeden SGK İl Müdürü Mehmet Bayram açılacak olan Müdürlükle ilgili olarak şunları kaydetti:
“Biz kurum olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışı prensibi ile daime vatandaşlarımızın daha rahat ve hızlı hizmet almasını hedeflemekteyiz. Bu anlayış çerçevesinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla Vize İlçemizde Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nü hizmete açacağız. Buranın hizmete açılması için İl Müdürlüğümüz tarafından gerekli çalışmalar yapılmaktadır.
Buraya açacağımız Merkez Müdürlüğümüz ile Vize ilçemiz ve çevresindeki yerleşim yerlerinde bulunan vatandaşlarımıza kurumumuzla ilgili birçok hizmet verilebilecek. Merkeze gelmeden birçok hizmeti bu müdürlüğümüzde halledebilecekler. Ayrıca bu hizmetle birlikte vatandaşlarımız iş kaybından, zaman kaybından ve para kaybından da kurtulmuş olacaklar. Bu müdürlüğümüzü hizmete açmamızla birlikte vatandaşlarımızın bu türden mağduriyetleri de ortadan kalkmış olacaktır.” (s)