Vizeliler geleneksel gecede buluştu

Vizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen gecenin 8'ncisi 27 Şubat 2009 Cumartesi akşamı 288 Cafe Restaurant'ta düzenlendi.

Vizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen gece 27 Şubat 2009 Cumartesi günü saat 20.30’da 288 Cafe Restaurant’ta gerçekleştirildi. Düzenlenen geceye; Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, DP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Yalçın Tuna, AK Parti Vize Belediye Başkan Adayı Mehmet Mangır, Dernek Başkanı Süheyda Yaman, Yönetimi Kurulu Üyeleri, Kırklareli’nde görev yapan ve işyeri sahibi bulunan Vizeliler katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Süheyda Yaman, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz’ın kendilerine her zaman yardımda bulunduğunu belirterek teşekkür etti. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve geceye katılanlara teşekkürlerini ileten Başkan Yaman bundan sonrada bu gecelerin her yıl geleneksel olarak devam edeceğini belirterek, misafirlere hoş bir gece geçirmelerini temenni etti.
Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz’da yaptığı konuşmasında Dernek Başkanı Süheyda Yaman’ın yıllardan beridir geleneksel bir hale getirerek böyle bir gecede Vizelileri bir araya getirmesinden son derece memnun olduklarını belirtti. Başkan Yılmaz her zaman Derneğin çalışmalarında yanlarında olacağını belirterek, katılımcılara iyi eğlenceler diledi.
Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’da geceyi düzenleyenleri tebrik ederek, misafirlere hoş bir gece geçirmeleri temennisinde bulundu. Gece açılış dansını Dernek Başkanı Süheyda Yaman ve eşinin yapması ile başladı. Daha sonra hareketli parçalarla devam etti. (s)