Vizespor 7 transfer ile sezona iddialı giriyor

Vizespor 7 transfer ile sezona iddialı giriyor

Geçtiğimiz sezon Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğu son anda kaybederek 2. sırada tamamlayan Vizespor çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeni transferlerin yanı sıra stadın bakıma alınması ile birlikte yapılan hazırlık maçları Vizespor için epey meşakkatli bir dönemin başladığını gösterdi.

Bu doğrultuda yapılan transferlerde takımdan ayrılan Kaleci Emrah, Uğur, Suat, Kayhan ve askere giden Yasin'in yerlerine Ahmetbey Karşıyaka Gençlikspor’da forma giyen eski oyuncusu golcü Tanju Durmaz, Pınarhisarspor’dan ortasaha oyuncusu Özkan Çekiç, Bayrampaşaspor’dan Gökhan Ayan, Lüleburgazspor’dan eski oyuncuları Tugay Kuzu, Sercan Altıntaş, Ersin Bozbay, ve Vize Meslek Yüksek Okulu’na öğrenci olarak gelen Izmir’den Ersin Aydemir transfer edildi. Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz hedeflerinin bu yılda şampiyonluk olduğunu belirterek transferlerin takıma güç vereceğini dile getirdi. 

Stad bakıma alındı

Yapılan transferlerin yanı sıra Vize ilçesinde yıllardır amatör spor kulüplerine hizmet veren Vize Semt Stadı da bakıma alındı.

Vize Belediye ve aynı zamanda Vizespor Başkanı olan Selçuk Yılmaz’ın talimatları ile büyük çaplı bir çalışma programı ile ıslahına başlanan stadın zemini adeta yeni baştan yaratılacak.

Yapılan traşlama çalışması sonucunda zemin düzeltilirken yapılacak bakım çalışmaları ile de sahanın tamamının çimlenmesi sağlanarak en kısa zamanda yeni yapılandırması ile faaliyete geçmesi hedefleniyor.

Hazırlık maçlarında bir galibiyet bir yenilgi

2009-2010 Sezonu öncesi çalışmalarını ara vermeden sürdüren Vizespor ilk hazırlık maçlarını Sarayspor ve Kapaklıspor ile yaptı. Sarayspor ile Saray’da oynanan hazırlık maçında Vizespor karşılaşmada Sarayspor'u 3-1 mağlup ederek rakiplerine gözdağı verdi. Geçtiğimiz sezon Kırklareli Süper Amatör Ligi’ni ikinci sırada tamamlayarak büyük başarıya imza atan Vizespor bu yıl sezon öncesi Sarayspor deplasmanında yaptığı hazırlık maçında gösterdiği performans ile göz doldurdu.

Hazırlık maçı olmasına rağmen kıran kırana geçen maçta Vizespor sağlam defansı ve yaptığı organize kontra ataklar ile yeni sezon öncesinde hazır olduğunu gösterdi.

Sarayspor’da gösterdiği performansı Kapaklıspor’a yansıtamayan Vizespor, 2009- 2010 sezonu öncesi Kapaklıspor ile yaptığı hazırlık maçından 3-1 mağlup ayrıldı. Geçtiğimiz yıl Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde büyük başarılara imza atarak ligi ikinci tamamlayan Vizespor, yeni transferlerin yer aldığı maçta Kapaklıspor karşısında üstün bir oyun sergileyemeyen sarı-lacivert formalı kulüp, yine de istekli oyunu ile umut verdi. Yedi yeni transferin dahil olduğu maçta uyum problemi gözlenirken, bu sorunun kısa vadede aşıılması planlanıyor.