Vizespor'dan Sanayispor'a 5 gol

Vizespor'dan Sanayispor'a 5 gol

Kırklareli Amatör Süper Ligi’nde 2009-2010 sezonun açılması ile başlayan futbol heyecanı tüm hızıyla sürüyor. 11 Ekim Pazar günü oynanan Kırklareli Sanayispor- Vizespor karşılaşmasında gülen taraf Vizespor oldu. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda saat 15:00’da başlayan maçı, Vizespor deplasmanda Kırklareli Sanayispor’u 5-3 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Pınarhisarspor’a 1-0 mağlup olarak sezona iyi bir giriş yapamayan Vizespor bu skorla şampiyonluk yarışında; “ben de varım” dedi.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Gençlik ve Spor Il Müdür Vekili Süleyman Çetin, A.S.K.F. Başkanı Hasan Başdemir ve Il Futbol Temsilcisi Cafer Yüce'nin de izlediği karşılaşmada ilk golü maçın 20. dakikasında Vizespor buldu. Kalesinde bulduğu gol sonucu kısa süreli şok yaşayan Sanayispor oyuncuları kısa sürede toparlanarak üst üste attıkları iki golle ilk yarıyı 2-1 önde kapadı. 2. yarıya silkinerek başlayan Vizespor yaptığı kontra ataklar sonucunda, maçın 60. dakikasında skoru 2-2 yaparak, dengeyi sağladı.

Ikinci golden sonra pres ve ataklarını sürdüren Vizespor, 65. ve 72. dakikalarda bulduğu iki golle skoru 4-2 yaptı. Aradaki farkı iki gole çıkması ile toparlanmaya çalışan Kırklareli Sanayispor, 84. dakikada bulduğu golle skoru 4-3’e getirdi. Vizespor’un hırslı oyunu karşısında fazla direnemeyen Kırklareli Sanayispor 90+3’te yediği golle, maçtan 5-3 mağlup ayrıldı.