Vizespor Kulüp Başkanı Hasan Basri Korkmaz ASKF ile Tertip Komitesi'ne ateş püskürdü

Vizespor Kulübü Başkanı Hasan Basri Korkmaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Tertip Komitesi'ne ateş püskürdü ve yağdı esti.

HABER MERKEZİ
Vizespor Kulübü Başkanı Hasan Basri Korkmaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Tertip Komitesi’ne ateş püskürdü ve yağdı esti.
Başkan Korkmaz Tertip Komitesi’nin, bu hafta oynanacak olan Vizespor-Kentspor maçını rakip takım futbolcularından Üniversite Sınavı’na girecek olan futbolcular olduğu gerekçesi ile Vizespor Kulübü’ne resmi bir tebliğde bulunmadan ertelediklerini belirterek şunları söyledi;
“Tertip Komitesi bu hafta oynayacağımız Kentspor maçını bizim fikrimizi alma zahmetinde bulunmadan, üstelik tebliğde etmeden iptal etmiştir.  Maçın iptali de Kulübümüze Tertip Komitesi tarafından tebliğ edilmemiştir. ASKF Başkanı Sayın Hasan Başdemir durumu bize telefonla bildirmiştir. Sayın Başkana sormak istiyorum, siz Tertip Komitesi’nin Tebligat Memuru musunuz da Kulübümüzü telefonla arayarak bize durumu bildiriyorsunuz?
Ligin 6. haftasında Vizespor olarak, Kavaklıspor maçımızın aynı gerekçe ile Üniversite Sınavı’na girecek futbolcularımızın bulunduğu ve eksik kadro ile maça çıkmak zorunda kalacağımızı belirterek ertelenmesini istemiştik. Tertip Komitesi durumu rakibimizle paylaşmış ve rakibimiz Kavaklıspor’un maçı oynamak istediğini belirterek teklifimizi reddetmişti. Bizde bu maça eksik kadroyla çıkmıştık ve maç oynanmıştı. Bu hafta aynı gerekçe ile bizim teklifimiz reddedilmiştir. Hal böyle olunca ister istemez bu çifte standardın altında iyi niyet olmadığını düşünmek durumunda kalıyoruz.
Vizespor 28 puan ve en yakın rakibinin 4 puan önünde ligde lider durumdadır. Şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Yoksa bize uygulanan çifte standartla Vizespor’un önümü kesilmek istenmektedir?  Tertip Komitesi’nin Kulübe göre karar vermesi, birine analık, diğerine babalık yapması etik bir durum olmayıp tüm kamuoyunu da yanlış düşüncelere sevk etmektedir” dedi. (Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir)