Vizespor şampiyonluğa koşuyor

Vizespor şampiyonluğa koşuyor

Amatör Süper Lig’e pazar günü oynanan dört karşılaşma ile devam edildi. Üç takım kendi evinde 3 puan almayı başarırken Vizespor Ahmetbey’de Ahmetbey Güvenspor’u 7-0 gibi farklı bir skorla yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Vizespor, deplasmanda oynadığı maçta 90 dakika boyunca Ahmetbey Güvenspor karşısında üstün bir oyun sergileyerek Ahmetbey Güvenspor’u mağlup etmeyi başardı. Vizespor, ilk yarısını 1-0 önde bitirdiği karşılaşmada sayısız gol fırsatından da yararlanamadı. Babaeskispor'un “bay” olması nedeniyle maç yapmadan geçirdiği hafta da ligin bitimine 2 hafta kala emanet bıraktığı liderlik koltuğunu tekrar aldı.

Vizespor teknik sorumlusu Yusuf Coşkun, yaptığı açıklamada, ''Sahaya 3 puan parolasıyla çıkarak, farklı bir galibiyet aldık. Rakibimiz karşısında ilk yarıda biraz tutuk futbol oynadık. Ikinci yarıda attığımız gollerle liderlik koltuğuna yeniden oturduk'' dedi.

Önümüzdeki hafta Vize Şehir Stadında Kırklareli Sanayispor'u ağırlayacak olan Vizespor, son hafta ise Lüleburgaz'a Yıldırımspor deplasmanına gidecek.

Lider Vizespor’un 1 puan gerisinde kalan Babaeskispor ise önümüzdeki hafta Ahmetbey’de Karşıyaka Gençlikspor’un rakibi olacak. Son hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Evrenspor’u ağırlayacak olan Babaeskispor, şampiyonluk için Vizespor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Sanayispor çıkışını sürdürüyor

Kırklareli Amatör Süper Ligi'nin güçlü ekiplerinden Sanayispor, bu hafta sahasında Evrenspor’u konuk etti. Kırklareli Toprak Sahası’nda oynanan müsabaka saat 14:00’te başladı. Kırklareli Bölgesi hakemlerinden Raif Bıyıktaş’ın düdük çaldığı karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini Erkan Çelikkol ve Ramazan Geyik yaptı.

Maçın başından itibaren rakibi karşısında çok etkili görünen Kırklareli Sanayispor, zorlu geçmesi beklenen Evrenspor maçından 3-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı ve puanını 22’ye yükseltti. Babaeskispor’un “bay” geçtiği bu haftada Sanayispor, aldığı 3 puanla üçüncü sıradaki yerini korumuş oldu.

Lüleburgaz Toprak’ta gollü maç

Kırklareli Amatör Süper Lig'de geçtiğimiz pazar günü Lüleburgaz Toprak Saha’da oynan karşılaşmada Yıldırımspor, Karşıyaka Gençlikspor’u farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Amatör Süper Lig’de haftanın en gollü müsabakası olan maçta futbolseverler tam 9 gol izledi. Levent Bedir’in düdük çaldığı karşılaşmayı, baştan sona üstün bir oyun sergileyen Yıldırımspor 7-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

Yıldırımspor bu galibiyetle puanını 21’e yükseltti ve dördüncü sıraya yükseldi. Karşıyaka Gençlikspor ise 7 puanda kalarak son sırada kaldı.

Gol duellosu             Pınarhisarspor’un

Bu sezon Amatör Süper Lig’e şampiyonluk parolası ile başlayan iki kulüp şu ana kadar oynadıkları ve elde ettikleri puanlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Ligin son haftaları yaklaşırken puan cetvelinde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Pınarhisarspor ile üst sıralardan kopmak istemeyen Kırklarelispor’un mücadelesi nefesleri kesti. Telafisi olmayan haftalarda oynan karşılamada Klasman Hakemi Ilker Güneş düdük çalarken, Okan Kurt ve Turgay Aygün yardımcılıklarını yaptı. Maç boyunca heyecanın bir an eksik olmadığı müsabakayı Pınarhisarspor 4-3 kazanarak puanını 16’ya yükseltti. Kırklarelispor ise bu mağlubiyetle 19 puanda kalırken 5. sıraya düştü. Pınarhisarspor önümüzdeki haftayı “bay” geçerken, Kırklarelispor Inece’de Ahmetbey Güvenspor’u konuk edecek.