Yağlı Tohumlar'da rekor Yem Satışı

S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, birliğin kurulduğu 1966 yılından bu yana ilk defa bu sene rekor seviyede Yem satışı gerçekleştirildiği bildirilirken, tahsilâtlarında yüzde yüz gerçekleştirildiği ifade edildi.

Yem Fiyatlarında çuval başına yapılan 2 TL’lik indirimin ardından birliğe taleplerin arttığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özırmak şunları kaydetti:

 “Bu yıl Yem Satışlarında rekor seviyelere ulaştık. Yaptığımız çalışmalar sonucunda birliğimizin kurulduğu 1966 yılından bu yana böyle bir satış gerçekleştirilmemişti. Yaptığımız indirimlerle birliğimize yem konusunda taleplerde çok artış oldu. Bunun yanında Arpa ürününü peşin 0,375 Kuruş, borç karşılığı olarak da 0,39 Kuruş’tan alıyoruz. Buğday fiyatı henüz belli olmadığından borç karşılığı alımlarımız devam ediyor. Ayçiçeği alımları için de çalışmalarımız hızlandırıldı.

Bütün amacımız ortaklarımızın desteği ile çok verimli ve başarılı bir alım sezonu geçirmektir. Bunun gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm personelimize ve ortaklarımıza teşekkür ederiz.” (s)