''Yapılan bunca başarılı hizmetler maalesef edirne'de sandığa yansıtılmadı"

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Mustafa Suiçmez, ''Yapılan bunca başarılı hizmetler 29 Mart seçimlerinde maalesef Edirne'de sandığa yansıtılmamıştır'' dedi.


     Suiçmez, Edirne Kent Ormanı'ndaki kahvaltı salonunda düzenlendiği basın toplantısında, AK Parti döneminde Edirne'nin genel anlamda çok ciddi yatırımlar aldığını söyledi.
     KÖYDES Projesi çerçevesinde yolu, suyu, kanalizasyonu olmayan köyün kalmadığını ifade eden Suiçmez, duble yollarında hızlı bir şekilde yapıldığını bildirdi.
     Kooperatif bazında da Süloğlu'da Domurcalı, merkezde Sazlıdere, Havsa'da Oğulpaşa Söğütlüdere, Taptık, Tahal, Henez, Hasköy köylerinde yapılan kapalı yağmurlara sulama sistemi projelerinin hayata geçirildiğini ve çiftçinin ekonomisine katkı sağlandığını anlatan Suiçmez, şunları kaydetti:
     ''Yapılan bunca başarılı hizmetler 29 Mart seçimlerinde maalesef Edirne'de sandığa yansıtılmamıştır. Seçimi kazanamamamızın en önemli nedeni listelerde aday gösterilen arkadaşlarımızın AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışma ve hizmet konularına yeterince hakim olamaması ve yapılan hizmetin halka anlatılamamasındandır. Şimdi bütün bunları geride bıraktık, önümüze bakıyoruz. Yakın zamanda da yapılacak olan il kongremizde yeni oluşacak il teşkilatımızla beraber Edirne'de AK Parti'yi birinci parti yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.''