Yarın Pınarhisar'da elektrik kesintisi yaşanacak

TREDAŞ Kırklareli İşletme Müdürlüğü'nden yapılan yazılı basın açıklamasında, Pınarhisar'da belirli mahallelerde toplam 10 saat süreyle elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

TREDAŞ Kırklareli İşletme Müdürlüğü’nden yapılan yazılı basın açıklamasında, Pınarhisar İlçe merkezinde yapılacak olan şebeke tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi.
Buna göre;  1 Mart Pazar Günü 09.00-11.00 saatleri arasında iki saat süre ile Cami Kebir Mahalle, İstanbul Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, PTT Caddesi, Türkocağı Caddesi, Şehit Şeref Avar Caddesi, Salih Bilinmez Caddesinin bir kısmı. Dr. İsmet Oğan Caddesi ve Nail German Caddesi elektrik kesintisinden etkilenecek. Ayrıca yine 1 Mart Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında sekiz saat süre ile Dere Mahallesinin bir kısmı, Askeri Lojmanlar, Kırklareli Caddesi, 19 Evler Bölgesi, İstanbul Caddesi'nin bir kısmı ve Lüleburgaz Caddesi elektrik kesintisinden etkilenecek.
Yapılan açıklamada vatandaşlara şu uyarılarda bulunuldu;
“Elektrik kesintisi esnasında vatandaşlarımızın;
1-   Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması,
2-   Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği,
3-   Jeneratör kullanan abonelerin, kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları,
4-   Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 ALO ELEKTRİK telefon hattına başvurmaları gerekmektedir”. (mc)