Yaşlılar Günü'nde Huzurevi'ne Anlamlı Ziyaret

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Tekirdağ'ın Çorlu Huzurevi'nde kutlama etkinlikleri düzenledi. Çorlu Belediye Başkan Yrd. Serhad Çatalkaya ve Özel Kalem Müdürü Yurdagül Akbaş Çorlu Huzurevi'ni bu anlamlı günde huzurevini ziyaret ederek Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.


HABER MERKEZİ
Çorlu Huzurevi Müdürü Bahriye Kulaksız, Çorlu Belediye Başkan Yrd. Serhad Çatalkaya ve Özel Kalem Müdürü Yurdagül Akbaş´a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; "Belediye´nin desteğini her alanda hissediyoruz. Bir ay önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bahçede düzenleme yapıldı. Huzurevi bu tür destekler sayesinde imkânlarını artırmaktadır. Bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ünal Baysan ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Huzurevi’nin ortak kullanım alanında yaşlılarla bir araya gelen Çorlu Belediye Başkan Yrd. Serhad Çatalkaya;
"Günümüzde ülkelerin yaşlılara verdiği değer bir gelişmişlik göstergesi sayılmaktadır. Çorlu´da bu olanaklara sahip bir huzurevinin bulunmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Elimizden gelen her türlü destek ve katkıyı sağlayacağız. Huzurevi sakinlerinin Dünya Yaşılalar Günü´nü kutluyorum. Hepinize uzun ömür, sağlık ve sıhhat diliyorum."dedi.
Çorlu Huzurevi Müdürü Bahriye Kulaksız konuklarına huzurevini gezdirerek uygulamaya konan yenilikleri anlattı, ileriye dönük projeleri aktardı. Huzurevinin bahçesinde Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan fıskiyeli havuz ve çevre düzenlemeleri incelendi. Çorlu Belediye Başkan Yrd. Serhad Çatalkaya burada istirahat eden huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek istek ve şikâyetlerini dinledi.
Çorlu Bakıma ve Yardıma Muhtaç Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Erol Şener, Başkan Yrd. Hasan Saran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Saran, Mecit Eren, İsmet Orta ve Nizamettin İşcan’ın da hazır bulunduğu bu ziyarette huzurevi sakinleri kendilerine gösterilen ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. (s)