Yaz Spor Okulları'na ilgi büyük

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kapsamında yürüttüğü çalışmalara büyük bir ilgi var. 14 Branş'ta halen yürütülen çalışmalarda kayıt olan öğrenci sayısı 1651.


HABER MERKEZİ
Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kapsamında yürüttüğü çalışmalara büyük bir ilgi var. 14 Branş’ta halen yürütülen çalışmalarda kayıt olan öğrenci sayısı 1651.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün programında yer alan branşlar ve Antrenörleri şu şekilde; Taekwondo Gamze Uysal, Judo Ali Çatak, Jimnastik Taha Töraydın, Güreş Ferhat Mutlu, Özkan Çekinmez, Masa Tenisi Soner Polat, Voleybol Akın Akıncıoğlu, Basketbol Zahid Açıkgöz, Badminton Arda Orcan, Atletizm Ayfer Arslan, Tenis Selim Vatansever, Satranç İlhami Ak, Atıcılık Özgür Lüleciler, Futbol Hasan Başdemir, Masa Tenisi (Lüleburgaz) Şenay Yaman, Judo (Lüleburgaz) Burcu Kurt ve Halter (Lüleburgaz) Lentin İvarov Gemedzhı.
Kayıtların fazla olmasından dolayı branş antrenörleri bir hayli memnun. Önceki senelere oranla rakamlar neredeyse iki katlanmış durumda. Gelen öğrenciler ve Velilerde yaz okullarında yapılan çalışmalardan bir hayli memnunlar ve memnuniyetlerini şu şekilde dile getiriyorlar;
“Çocuklarımızın faal olmasını istiyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sağladığı imkanlar doğrultusunda da güzel bir çalışma ortamları mevcut çocuklarımızın. Daha önceleri de Yaz Spor Okulları’na katılmıştı çocuklarımız ancak son iki seneden beri her şey düzenli ve güzel bir şekilde yürütülüyor. Bu doğrultuda Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışanlarını ayrıca tebrik ediyoruz.” (Serkan Koçtürk)