"Yenemiyorsan yenilmeyeceksin" taktiği ile lige devam

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor Ligde oynadığı 9 maçtan bu yana mağlubiyet yüzü görmedi.


HABER MERKEZİ
 Oynadığı 9 maçtan 5 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yoluna namaglup eden Kırklarelispor,  geçtiğimiz hafta karşılaştığı Sivas Dört Eylül Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ligde 2. grubun tek namaglup unvanını sürdüren takım olduklarını belirterek Dört Eylül Belediyespor ile karşılaşmalarında aldıkları 1 puan ile 19 puana ulaştıklarını ifade etti.
Can; “35 haftadır çıktığımız hiçbir maçta yenilgi almadığımız için mutluyuz. Her ne kadar 19 puanla 3. sıraya düşsek de yolumuza namaglup devam ediyoruz. Bu hafta karşılaşacağımız Trabzon Yalıspor maçına tüm taraftar grubumuzu bekliyoruz. Kırklareli halkı da bu başarıyı görüp bize destek vermeye bekliyoruz. Takım performansından çok memnunuz, Dört Eylül maçında yakaladığımız beraberlikten sonra yakaladığımız birçok pozisyonu değerlendiremedik. Dört Eylül Belediyespor Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne bizi en iyi şekilde ağırladıkları için teşekkür ediyoruz. Centilmence bir karşılaşma oldu. Bizde Kırklareli’ne geldiklerinde en iyi şekilde onları ağırlayacağız” dedi. (ue)