Yeni hakemler için ‘kokart töreni' düzenlenecek

Yeni hakemler için ‘kokart töreni' düzenlenecek

Kırklareli bölgesinde aday hakemlikten ‘bölge’ klasmanına yükselen hakemler için ‘kokart takma töreni’ düzenlenecek. Törenle ilgili bir açıklama yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFGHD) Kırklareli Şube Başkanı Soner Emek, yeni hakemlerin geniş katılımlı bir törenle kokart takacaklarını bildirdi.

Emek, “Kırklareli bölge hakemliği her geçen dönem biraz daha gelişiyor” diyerek, hakem sayısının artmasıyla başarı oranının da yükseleceğini kaydetti.

Kokart takma töreninin cumartesi akşamı (yarın) saat:19.30’da Lüleburgaz’daki Ezgi Resort Hotel’de gerçekleştirileceğini belirten Emek, “2006 yılında açılan hakem kursunu başarıyla bitirerek il hakemliğine yükselme hakkı kazanan hakemlerimiz, cumartesi akşamı düzenlenecek törenle kokart takacaklar. Bu törenle il hakemliğine 7 arkadaşımız daha katılacak. Cihan Koç, Ayşegül Gemici, Zekeriya Dinçkol, Cüneyt Deniz, Fatih Erdem, Ömer Şivka ve Turgay Aygün’ün kokart takacağı törene katılım oldukça yüksel olacak.

Kırklareli bölgesi hakem ve gözlemcilerinin eşleriyle birlikte katılacağı törene ayrıca Merkez Hakem Kurulu’ndan üyeler, çevre il ve ilçelerden hakem ve gözlemciler de iştirak edecek.

Gecede ayrıca hakemlerimiz için sürpriz etkinlikle de olacak. Müzikli eğlencenin de yapılacağı tören, ilimizdeki hakem ve gözlemcilerin birlik ve beraberliğini pekiştirmek adına da oldukça faydalı olacaktır” dedi.