Yeni Jandarma Komutanı Yiğit'ten, Başkan Çağlayan'a iade-i ziyaret

Yeni Jandarma Komutanı Yiğit'ten, Başkan Çağlayan'a iade-i ziyaret

Kırklareli’deki görevine veda eden eski Il Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Yazıcı’nın yerine, aynı göreve J. Kd. Albay Mehmet Yiğit atandı. geçen hafta görevine başlayan Yiğit, 11 Ağustos Salı günü, saat 15.30 sularında Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. 

J. Kd. Albay Mehmet Yiğit’i geçtiğimiz hafta makamında ziyaret ederek ''Şehrimize ve yeni görev yerinize hoş geldiniz'' temennileri ile oradan ayrılan Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan'a bu kez yeni Komutanımız Yiğit, iade-i ziyarette bulundu.

Keyifli güncel sohbetlerin dışında Kırklareli'nin genel yapısı hakkında bilgi aktarımlarında bulunan Belediye Başkanı Çağlayan; ''Bundan sonraki günlerde Kırklareli'miz için hep birlikte güzel işlere, yapıcı çalışmalara imza atacağımızdan eminim'' dedi.            

J. Kd. Albay Mehmet Yiğit, yaklaşık 1,5 saat süren ziyareti sonunda Belediye Başkanlığı’ndan ayrıldı.

Bulgaristan Başkonsolosluğu’ndan, Kırklareli Belediyesi’ne ziyaret

Edirne Bulgaristan Başkonsolosu Plamen Teodosiev ve Sofya Kütüphanecilik ve Iletişim Teknolojisi Uzmanlaşma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Stoyan Dençev, dün saat 15:00 te Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’ı makamında ziyaret ettiler. 

Belediye Başkan Yard. Ünal Başkur’un da hazır bulunduğu görüşmede, sıcak bir sohbet gerçekleştiren 2 ülke yetkilileri, Kırklareli Belediyesi sınırları içinde bulunan tarihi mekanların restorasyonu ile ilgili ortak çalışmak ve fikir  paylaşımında bulunmak amacıyla bir araya geldiler.

Yaklaşık 30 dakika süren ziyaret sonunda Misafirler, Kırklareli Belediye Başkanlığı binasından iyi dilek temennileri ile ayrıldılar.