Yeni Zabıta Müdürü göreve denetimlerle başladı

Yeni Zabıta Müdürü göreve denetimlerle başladı

Geçtiğimiz Cuma günü görevine yeni başlayan çiçeği burnunda Zabıta Müdürü Mehmet Tarlacı dün kurulan Çarşamba pazarında ısınma turlarına başladı. Pazardaki esnafın ve halkın sıkıntılarını tespit etmeye çalışan Tarlacı, bizde kafasında neler yapacağını planlıyor gibi bir izlenim bıraktı.

Tebrikleri kabul eden Tarlacı, güler yüzüyle de dikkat çekti. Esnafla tek tek el sıkışan çiçeği burnunda müdür, 17 yıldır Kırklareli Belediyesi'nde görev yaptığını söyledi. Bu 17 yılın 15 yılında zabıta memuru olarak çalıştığını, diğer iki yılda ise Hukuk Işlerinde görev yaptığını belirtti. 1970 yılında doğan Tarlacı, evli ve iki kız babası olduğunu da sözlerine ekledi.

Pazarda ne gibi değişikler yapılacağı konusunda sorduğumuz soruyu ise, "Iki yıldır halk pazarından uzak kaldım. Gerekli düzenlemeler için pazarcılar odası başkanı ve yönetimiyle oturup görüşeceğiz. Onların da isteklerini dinledikten sonra ise hava muhalefetinin düzelmesini bekleyeceğiz. Şu an sorunları tespit aşamasındayız. Çözümleri üretmek için buradayız." cümleleriyle açıkladı.  

Belediye’de görev değişikliği

Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, belediye meclis kararıyla bazı müdürlerde görev değişikliği yapıldığını belirtti.

Başkur, yaptığı açıklamada, Kırklareli Belediye Meclisi kararı ile açılan Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Yazı Işleri Müdürü Semih Tuna getirilirken, Yazı Işleri Müdürlüğüne Zabıta Müdürü Uğur Tuncan, Zabıta Müdürlüğüne Hukuk Işleri Müdürü Mehmet Tarlacı, Hukuk Işleri Müdürlüğüne ise Gülay Yılmaz'ın getirildiğini söyledi.

Destek Işleri Müdürlüğünün 21 Ocak Perşembe günü itibarıyle hizmet vermeye başladığını ifade eden Başkur, ''Bu müdürlüğümüz diğer müdürlüklerin alım satımlarını yapmak için kuruldu. Diğer müdürlüklerimizin yükünü azaltacağını düşünüyoruz. Bu müdürlüğümüzün kurulmasıyla beraber bazı müdürlüklerimizde de müdür değişikliklerine gidildi. Müdür değişikliğindeki amaç, müdürlüklerimizdeki verimi arttırmak'' dedi.