Yenilenen reklam panosu dikkat çekiyor

Yenilenen reklam panosu dikkat çekiyor

Ilimizde Vilayet Meydanı’nda Imam Hatip Lisesi önüne geçtiğimiz yıllarda konulan LED grafik video panel reklam aracı, geçtiğimiz günlerde yenilendi. Kırklareli’nde ilk ve tek olma özelliğine sahip bu uygulama ile il ve ilçelerdeki birçok işletmenin reklamı, dikkat çekici bir şekilde şehrin en işlek noktasında insanların himzetine sunuluyor. Hem yaya, hem de araç trafiğinin dikkatini çekecek şekilde hazırlanmış olan reklam panosu, geçtiğmiz günlerde yenilenerek daha kaliteli ve teknolojinin gelişimine paralel bir hale getirildi. Görüntü kalitesi yükseltilerek, yerden yükseklik mesafesi değiştirilen panel, artık çok daha uzak mesafelerden farkediliyor.

Gündüz saatlerinde bile ekranındaki ışıklarla farklı bir görünüm sunan panel, gece vatandaşların söylemine göre 100. yıl Caddesi’nin Hastane Caddesi’yle olan kesişim noktasından bile farkedilebiliyor.

Bu görünümüyle büyük metropollerdeki estetiği yakalamış olan panel, Kırklarelili işletmecilerin reklamlarını, değişik görselliklerle vatandaşlara sunmaya devam ediyor.