Yenilgiyi unutan Büyükmandıra Adaspor çalışmalara başladı

Yenilgiyi unutan Büyükmandıra Adaspor çalışmalara başladı

Kırklareli Süper Amatör Küme Futbol Ligi'nde mücadele eden Büyükmandıra Adaspor, Kırklareli Sanayispor karşısında aldıkları beklenmedik yenilgiyi çabuk unutarak çalışmalara başladı.

            Süper Amatör Lig'in 4'ncü haftasını dış sahada aldıkları yenilgi ile kapatan kırmızı-yeşilliler, Büyükmandıra Belediye Stadında Antrenör Volkan Pala nezaretinde haftanın ilk antrenmanını tamamladı. Ligde 3 puan ve -4 averaj ile 9'uncu sıraya gerileyen Adaspor, hafta sonu kendi evinde ligde 3'üncü sırada yer alan 7 puanlı Yıldırımspor'u konuk edecek.

Antrenör Volkan Pala, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, takımda yer alan iki önemli oyuncunun tedavilerinin devam ettiğini belirterek, şunları söyledi.

"Ben öncelikle geçtiğimiz hafta ligde mağlup olmamıza rağmen bizi çok iyi konuk ederek ağırlayan Kırklareli Sanayispor Teknik heyetine ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum. Tabii Lig devam ediyor, biz takım olarak mağlubiyeti unuttuk ve hiç ara vermeden hemen çalışmalarımıza başladık. Bu hafta sonu iki yeni transferimiz olan Çanakkale Bigaspor'dan Semih ve Darıca Gençlerbirliğispor'dan Deniz'e çok iş düşecek. Kendi taraftarımızın önünde oynayacağımız bu karşılaşmadan mutlak üç puanla ayrılmak istiyoruz."

Kulüp Başkanı Sinan Akay ise yaptığı konuşmasında, Fener Bahçespor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeğeni Yıldırım Et'in sahibi iş adamı Mustafa Yıldırım'ın, Büyük Mandıra Ada spor'a, eşofman, yağmurluk, ayakkabı, konç ve forma yardımı yaptığını belirterek, hayırsever iş adamına teşekkür ettiklerini belirterek şunları söyledi.

"Amatör takımlar ekonomik yönden çok zor günler geçirmektedir. Biliyorsunuz bu tür sosyal uğraşlar gönüllük arz eden hiçbir maddi karşılığı olmayan uğraşlardır.

Böyle değerli iş adamlarımızın bir nebze de olsa katkıları bizleri çok mutlu etmiştir. Yönetim Kurulu olarak biz Kendisini bundan sonra Kulübümüzün Onursal Başkanı olarak görmek istiyoruz."