Yerçekimine meydan okudular

* Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali etkinlikleri kapsamında Free Style Motokros Türkiye Gösteri Grubu sergilediği gösterileri ile izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattılar.


HABER MERKEZİ
Free Style Motokros Türkiye Gösteri Grubu Kırklareli Belediye tarafından bu yıl 21’ncisi düzenlenen Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs 2011 Pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında Serbest Stil’de Vilayet Meydanı’nda 5 gösteri yaptı.
Eski Motokros Türkiye Şampiyonu Süleyman Memnun’un organizasyonunda gerçekleştirilen gösterileri sergileyen Toprak Razgatlıoğlu ve Nontas Logathetis kurulan rampa üzerinde yaptıkları birbirinden tehlikeli hareketler ile izleyenlerin ağızlarını yüreklerine getirdiler. Tam anlamı ile yer çekimine meydan okuyan göstericilerin motosikletleri ile yerde sergiledikleri gösterileri de büyük beğeni ile alkışlandı.
 Serbest stil motokrosun 10 yıldır Avrupa'da popüler olduğunu belirten Memnun, şunları kaydetti:
''Serbest Stil Motokrosu Türkiye'ye getirmek burada nasip oldu. Kırklareli Belediyesi’nin bu seneki etkinliklerinin en heyecanlılarından birisi motokros gösterisi olduğuna inanıyorum. Gösteriyi gerçekleştiren Toprak Razgatlıoğlu geleceğini Dünya Şampiyonu, Nontas Logathetis ise Yunanistan’ın bu alandaki şampiyonu durumunda bulunuyor. Gösterilerimizi Kırklareli’nde sergilememize imkan tanıyan başta Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan olmak üzere tüm herkese teşekkür ederim.” (s)