Yıldırım "Kendi ilimi unutmadım!"

Yıldırım "Kendi ilimi unutmadım!"

Saadet Partisi Istanbul Il Başkanlığı Ekim ayı divan toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü saat 19.00'da Istanbul Okmeydanı'nda bulunan Perpa Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Sadet Partisi seçim Işleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu'nun katılımı, Saadet Partisi Istanbul Il Başkanı Erol Erdoğan'ın hacca gitmesi sebebiyle yokluğunda yapılan Il Divan toplantısına katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Saadet Partisi Istanbul Il Yönetim Kurulu üyesi ve Dış Ilişkiler Başkan Yardımcısı Hikmet Yıldırım da toplantıya katıldı.

Açılış ve divanın teşekkülü ile başlayan toplantıda ilk olarak, divan oluşturuldu. Divan Başkanlığı’nı Yavuz Selim Kurt, Il Sekreteri Fahri Şahin, Il Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Elgörmüş ve Başakşehir Ilçe Başkanı Yusuf Güşen yürüttü.

Toplantı daha sonra Il Başkan Vekili Yakup Özbek'in konuşmasıyla devam etti. Daha sonra ise Ekim ayı faaliyet raporu okundu. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından ise üç bölümden oluşan bir sunum gerçekleşti. Birinci sunumda Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a ait bir video görüntüsü izlendi. Ardından Saadet Partisi Istanbul Il Başkanı Erol Erdoğan'a ait sunum, son olarak ise Bolu Stratejik Planlama toplantısına ait sunum izlendi.

Toplantı daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Sünnetçioğlu'nun konuşmasıyla devam etti. Dilek ve temennilerin de görüşüldüğü toplantı, Il Başkan Vekili Yakup Özbek'in konuşmasıyla son buldu.

 Toplantıda geçen 1 ayda il ve ilçe teşkilatlarının yaptıkları çalışmalar masaya yatırılarak bundan sonraki süreçte neler yapılacağı görüşüldü.

Toplantı ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Saadet Partisi Istanbul Il Yönetim Kurulu üyesi ve Dış Ilişkiler Başkan Yardımcısı Hikmet Yıldırım “ilimizi de unutmadım” diyerek Kırklareli halkına mesaj verdi. Yıldırım "Saadet Partisi yapmış olduğu toplantı ve çalışmalar ile her an seçim olacakmış gibi bugün yapılmış bir seçimin bile ertesi günü aynı hızla çalışmalarına devam eden bir milli görüş partisidir. Ben Istanbul Il Yönetim Kurulu üyeliğimin dışında, Çatalca Ilçe Sorumluluğu ve 13 ilçeyi kapsayan 3. bölge teşkilatlanma başkanlığını da üç arkadaşım ile birlikte yürütüyorum. Bunların haricinde Balkan ülkeleri ile ilgili siyasi çalışmaları da partim adına Istanbul Il Başkanlığı ve genel merkez sorumlusu olarak yürütüyorum. Bu yoğun çalışma temposu içerisinde; doğup büyüdüğüm, siyasete en tabanından başlayıp her noktasında görev yaptığım ve son olarak Il Başkanlığını da yaptığım ilimize gereken ilgiyi gösteremiyormuşuz gibi bir görüntü olabilir. Ama en kısa zamanda kendi ilim ile ilgili de Istanbul Il Teşkilatının katkılarını alarak, her türlü yardımda ve hizmette her zaman ilimin arkasında olacağım. Ayrıca kutlayacağımız dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı’nın tüm müslüman alemi ve Kırklareli halkı için hayırlı olmasını temenni ederim." dedi.

Saadet Partisi Istanbul Il Yönetim Kurulu üyesi ve Dış Ilişkiler Başkan Yardımcısı Hikmet Yıldırım ayrıca yaptığı açıklamada, Öğretmenler Günü vesilesiyle yeni nesli özenle yetiştiren tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla, bayramlaşmanın il merkezinde 29 Kasım Pazar günü saat 14.00'da yapılacağı belirtildi.