Yıldırım, partisinin çalışmalarında aktif rol oynuyor

Yıldırım, partisinin çalışmalarında aktif rol oynuyor

Saadet Partisi Istanbul Il Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış Ilişkiler Başkan Yardımcısı Hikmet Yıldırım, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Çatalca Ilçe kongresinde Divan Başkanlığı görevini üstlendi. Kongrede bir konuşma yapan Saadet Partisi Istanbul Il Başkan Erol Erdoğan, Meclis’teki bütçe görüşmelerinde ekonominin konuşulması gerektiğini, ama partilerin birbirleriyle kavga ettiklerini dikkat çekerek “Türkiye bu tabloyu hak etmiyor” dedi.

“Inşallah son kongre olur”

Saadet Partisi’ndeki aktif çalışmalarıyla gündeme gelen Istanbul Il Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış Ilişkiler Başkan Yardımcısı Hikmet Yıldırım,

17 Ocak Pazar günü yapılan Çatalca Ilçe kongresinde Divan Başkanlığı’na seçildi.

 Partisi’nin Istanbul’daki hemen her faaliyet ve etkinliğine katılım gösteren Yıldırım, bu anlamda Saadet Partisi’nin hızlı yükselişinde önemli rol oynuyor. Kongrede yaptığı konuşmada, Çatalca teşkilatının geçmişe oranla çok daha iyi bir konumda olduğunu ve Çatalcalıların Saadet Partisi’ne büyük bir teveccüh göstermeye başladığını vurgulayan Il Başkanı Erol Erdoğan ise; “Inşallah bu kongre Saadet Partisi’nin iktidarı öncesinde yapılan son kongre olur” dedi.

Kongrede Istanbulluları yakında ilgilendiren konulara da değinen Erdoğan, yargının metrobüs zammını durdurmasının memnuniyet verici olduğunu ancak su zammı konusunda, zammın durdurulması için açılan davanın üzerinden 6 ay geçmesine rağmen hala bir karar verilmemiş olmasının ise talihsizlik olduğunu kaydetti. Partisinin siyasete yön veren yapıcı bir muhalefet yaptığının altını çizen Erdoğan, “Bütçe görüşmelerinde ekonomi konuşulmalıydı ama meclisteki partiler birbirleriyle kavga ettiler. Türkiye bu tabloyu hak etmiyor” dedi.

Işte Çatalca’nın yeni yönetimi

Saadet Partisi Çatalca Teşkilatının 1, Olağanüstü kongresi sonunda ise yönetime asil ve yedek üyeler olarak şu isimler seçildi:

Ekrem Dinç (Başkan), Üzeyir Incekara, Cemil Turkut, Lokman Yavuz, Murat Işık, Mevlüt Kaya, Hamza Özer, Hüseyin Özer, Yusuf Ateş, Seyfi Selek, Recep Bozkurt, Ahmet Özyiğit, Ibrahim Halil Temiz, Ibrahim Yavuz, Şevket Şahin, Rahmi Durmuş, Selahattin Çelik, Tayfun Çiçek, Ramazan Akyüz, Oktay Öztürk, Eyüp Bingöl, Ayhan Sevinç, Bülent Dağcı, Ramazan Tok, Atilla Yemen, Fikret Çay, Mehmet Nuri Yavuz, Hüseyin Kuşçu, Salih Çutok, Musa Güler.