Yıldırımsporlu Seydamet Babaeskispor'da

Kırklareli Süper Amatör Küme Futbol Ligi'nde mücadele Babaeskispor, yeni sezonda Lüleburgaz Yıldırımspor'un 21 yaşındaki ön liberosu mevkiinde oynayan yıldız oyuncusu Seydamet Öztürk transfer etti.

 

HABER MERKEZİ


Babaeskispor Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ve Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, Belediye Başkan Yardımcısı Fikri Karaca ve ile 2. Kulüp Başkanı Saim Kırcı’nın da hazır bulunduğu imza töreninde, Lüleburgazspor’un alt yapısından yetişen ve geçen sezon Yıldırımspor’da forma giyen Seydamet Öztürk, kendisini 1 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.
Başkan Yamak, imza töreninde yaptığı konuşmada, geçen sezon ligde başarılı bir sezon geçiren Yıldırımspor’un başarılı oyuncusu Seydamet Öztürk’ün, çok genç bir oyuncu olduğunu belirtti.
Yamak, yeni sezon Babaeskispor’un tekrar ligde iddialı bi kadro ile mücadele edeceğini belirterek, şunları söyledi.
“Bildiğiniz gibi geçen sezon çok iyi bir kadro ile ligi namaglûp olarak, Şampiyon bitirdik. Bu sezonda yine ligde çok güçlü yeni bir kadro oluşturmak istiyoruz. Yönetim olarak her zaman yetenekli gençlere kadromuzda yer vermek istiyoruz. Seydamet Öztürk gibi yıldız bir oyuncuyu kırmızı-lacivertli renklerimize kazandırdığımız için yönetim olarak çok mutluyuz.”
Yıldız oyuncu Seydamet Öztürk’te yaptığı konuşmada, “Ligde her sezon hedefi olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Babaeskispor’a transfer olmamda bana zorluk çıkarmayan ve anlayış gösteren Yıldırımspor Kulüp Başkanıma, Genel Kaptanıma, Yöneticilerime ve benim bu konuma gelmemde büyük emeği olan Takım Antrenörüme çok teşekkür ediyorum.(ek)