Yılın düğünü önemli isimleri bir araya getirdi

Tuğçem ve Emre muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

İzel Üstünkol ve Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol’un kızı Tuğçem Üstünkol ile Ezgi ve Recep Dal’ın oğlu Emre Dal 288 Cafe Restoran’da yapılan yemekli nikah töreniyle dünya evine girdi. Düğün törenine Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Defterdar Mustafa Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı M. Tuna Soykan, Tekirdağ ve Edirne Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırklareli İl Genel Meclisi Üyeleri, Kırklareli Belediye Meclisi Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri ve yüzlerce konuk katıldı.
Düğün töreninin başlamasıyla genç çift sahneye çıktı. Kısa bir süre dans eden çift daha sonra nikah masasına oturdu. Tuğçem ve Emre çiftinin nikahını Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan kıydı. Nikahın kıyılmasının ardından Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, bir ömür mutluluk dileyerek genç çifte kahve fincanı hediye etti.
Nikahın kıyılmasının ardından alkışlar eşliğinde düğün pastası kesildi. Pastanın da kesilmesinin ardından bir süre dans edildi ve takı töreni başladı. Takı töreninde kimse oturduğu masadan kaldırılmadan gelin ve damat masaları tek tek gezdi.
Takı töreninden sonra da eğlence başladı ve konuklar genç çiftin düğün töreninde doyasıya eğlendiler.
Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluk diliyoruz.