Yollar duruyor, kaldırımlar yapılıyor

Yollar duruyor, kaldırımlar yapılıyor

Kırklareli Belediyesi’nin ilimize olan hizmetleri vatandaşların ilginç bulduğu çalışmalarla devam ediyor. Son olarak Sungurbey Caddesi üzerindeki kaldırımları yenilemeye başlayan Belediye, bu kapsamda yaklaşık iki haftadır yoğun bir çalışma içerisine girdi. Önce varolan kaldırımlar bozuldu ve ardından taşlar döşenmeye başladı.

Vatandaşlar ise kışa girmek üzere olduğumuz şu günlerde böyle bir çalışmanın ancak Kırklareli Belediyesi tarafından yapılabileceğini belirterek şunları söylediler:

“Bütün yaz hiç bir şey yapılmadı. Tam kışa girmek üzereyiz, yağışlı havalar çoğaldı, kaldırımlar yapılıyor. Bir yağmur yağıyor, her taraf çamur içinde kalıyor. Sungurbey Caddesi’ndeki kaldırımlar o kadar da kötü değildi.

Buraya gelene kadar hiç kullanılmayacak duruma gelmiş olan kaldırımlar var. Oralara neden öncelik tanınmıyor. Ayrıca Kırklareli’nin tüm cadde ve sokakları harabe bir haldeyken, yollar yapılmıyor, kaldırımlar yapılıyor. Yollar ne zaman düzelecek? Yama yapılması gereken, asfaltlanmaya ihtiyaç duyan o kadar çok yol varki, bunlar neden hala görmezden geliniyor.”

Vatandaşların yapılan kaldırımlara getirdiği yorum böyle. Kırklarelililer önümüzdeki günlerde Belediyenin nasıl bir çalışma içerisine gireceğini de merak ettiklerini belirttiler.