Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, TOBB kadrolarında

TOBB 64. Genel Kurulu 365 Oda Borsa Başkanı dahil 1562 Delege'nin katılımı ile yapıldı. Yapılan Genel Kurulun en önemli maddelerinden olan seçim maddesinde, Birlik Başkanı, Birlik Yönetim Kurulu, Konsey Üyeleri ve Komisyon Seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde Birlik Başkanlığı'na M. Rıfat Hısarcıklıoğlu tekrar seçildi.

TOBB 64. Genel Kurulu 365 Oda Borsa Başkanı dahil 1562 Delege’nin katılımı ile yapıldı. Yapılan Genel Kurulun en önemli maddelerinden olan seçim maddesinde, Birlik Başkanı, Birlik Yönetim Kurulu, Konsey Üyeleri ve Komisyon Seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde Birlik Başkanlığı’na M. Rıfat Hısarcıklıoğlu tekrar seçildi.
Yapılan diğer seçimlerde Trakya’dan Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı Yönetim Kurulu Üyeliğine, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel Borsa Konsey Üyeliği’ne, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi Ticaret ve Sanayi  Odası Konseyi’ne, Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün de Genel Kurul Esas Komisyonları’ndan Mevzuat Komisyonu’na seçildiler.
Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün Mevzuat Komisyonu’na seçilmesi ile ilgili olarak bu başarının sebebinin birlik ve beraberlik olduğunu, sahibinin ise Borsamız çalışanlarının, Meclisinin ve tüm Üyelerinin olduğunu söyleyerek; “Bana karşı gösterilen bu teveccühün karşılığı da hizmettir” dedi.
Diğer taraftan TOBB esas komisyonlarında Mevzuat Komisyonu’nun Birlik Yönetimine ilişkin her türlü yönetmelik, esaslar, yönerge ve benzeri düzenlemelere ilişkin Birlik Yönetim Kurulunun tekliflerini, Genel Kurul Başkanının  havalesi üzerine incelemek, görüşünü belirlemek, uygulanabilmesi için onaylanmak üzere Genel Kurula sunmakla görevli ve yetkili olduğu her iki ayda bir olağan toplantı yapılması gerektiği, her anda olağan üstü toplantı yapılabilen esas komisyonlarındandır. (s)