Yurt Dışında Okumak kolaylaştı

Yurt Dışında Okumak kolaylaştı

TÜRKIYE`de bir üniversiteye yerleşemediyseniz ve herhangi bir dili öğrenmek veya mevcut eğitim seviyenizi ilerletmek istiyorsanız, sizleri yurt dışında da büyük fırsatlar bekliyor.

Hayatımızın her döneminde büyük önem taşıyan Eğitim için birbirinden farklı çok sayıda imkânlara sahibiz. Bunlardan biri olan yurtdışı eğitim sistemi üniversiteli gençler arasında hızla yaygınlaşmaya başladı.

Dünya Bankası rakamlarına göre Türkiye`den 50 bin öğrenci yurt dışında okuyor ve Türkiye, yurt dışında en fazla öğrencisi olan ülkeler sıralamasında 11.sırada yer alıyor. Burada önemli olan ve bu imkânlar arasında sizin kendi ekonomik durumunuz, dil seviyeniz ve gelecek perspektifiniz doğrultusunda daha uygun alternatifi seçebilmenizi sağlamak.

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sektöründe önemli bir yere sahip olan ODESSA EDUCATION Ukrayna' nın Karadeniz incisi Odessa kentindeki YÖK ve Bologna Onaylı Üniversitesiteleri ile anlaşması olan, vereceği hizmeti ve kaliteyi yüksek düzeyde tutmak amacı ile sadece bir ülke ve o ülkenin bir şehrini seçmiştir.

Firmalarında sorumluluk ve hizmet bilincinin en üst düzeyde tutulduğunun altını çizen, ODESSA EDUCATION kurucusu Muhittin Çiğdem, "öğrencilerin suistimal edilmesini önlemek, ahlaklı ve dürüst hizmet vermek ilkelerimiz arasında yer almaktadır" dedi.

Muhittin Çiğdem konuşmasına şöyle devam etti: " Öğrenciye okul ve eğitim alternatifi sunabilmek amacı ile kadromuz akademik düzeydeki eğitmenlerden oluşturulmuştur. Eğitimi ön planda tutan firmamız, öğrenciye Türkiye'den başlayıp yurtdışında da devam etmek üzere eksiksiz hizmet vermektedir. Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri olan firmamız bugünden yarına, yurt dışında eğitim görmek amacında olan öğrencilerimizin hizmetinde olmaktan kıvanç duyacaktır" dedi.

Eğer sizde dışarıda eğitiminizi tamamlama fırsatından yararlanmak isterseniz 0216 349 92 32 - 0535 496 11 45 nolu telefonlardan randevu alabilir veya Halitağa Cad. Vahapbey Sok. Yıldırım Han No:17/10 Kadıköy - Istanbul adresinden yüz yüze Muhittin Çiğdem'le görüşebilir www.odessa-education.com adresinden bilgi alabilirsiniz.