Yürüyen personele Teşekkür Belgesi verildi

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü'ne katılan personele teşekkür belgeleri verildi.


Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, makamında düzenlenen törende, yürüyüş faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.
Teşkilatı bir arada tutmanın önemli olduğunu bildiren Çelikbilek, yürüyüşlere katılan personeli kutladığını ifade etti.
Çelikbilek, şöyle konuştu:
“Boş durmaktansa böyle faaliyetlerle zaman geçirmek daha iyidir. Bu zamana kadar iki yürüyüş gerçekleştirdik. İlki anneler gününde “Şehitler ve Şehit Anneleri” için 60 kilometrelik bir yürüyüştü. Geçtiğimiz cumartesi günü ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü'nü personelimiz ile birlikte tamamladık.”
Gelecek hafta sonu ise Şarköy ilçesinin Hoşköy ile İğde Bağları arasındaki 21 kilometrelik yolda sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştireceklerini ifade eden Çelikbilek, yaz ayları ortasında da Tekirdağ'ın Marmara sahilinden Karadeniz sahiline kadar olan 100 kilometrelik mesafeyi kat edeceklerini belirtti.
Çelikbilek, konuşmasının ardından, yürüyüşe katılan Yabancılar Şubesi Emniyet Amiri Gülbahar Önder Işık, polis memuru Ebru Tok Bingöllü, yakın koruması Erdal Geniş'in 8 yaşındaki oğlu Berat Can Geniş'e teşekkür belgelerini verdi. aa