Zafer Süpürgeci; "Işime komplo kurarak son verdirdiler"

Zafer Süpürgeci; 'Işime komplo kurarak son verdirdiler'

Kırklareli Devlet Hastanesi’nde, B- Blok Temizlik Işleri Amirliği görevini yürütürken  işine son verilen Zafer Süpürgeci konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yaptı. Süpürgeci açıklamasında şunları kaydetti;

“Konu ile ilgili haber yerel gazetede 16.06.2009 tarihinde Salı günü yayınlanmıştır. Aynı günde 16.06.2009 tarihinde Salı günü Kırklareli Devlet Hastanesi B- Blok Temizlik Işleri Amirliğine son verilmiştir. Diğer vatandaşlar gibi haberi gazeteden okudum. Yapılan haberin ne amaçlı kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum. Yapılan haberden yakından ve uzaktan hiçbir ilgim yoktur. Kırklareli Devlet Hastanesi B- Blok Temizlik Işleri Amirliği görevim esnasında aynı işyerinde çalışan arkadaşlarıma hiçbir zaman hakaret ve tehdit yağdırmadığım, her zaman aynı işyerinde arkadaşlarıma maddi ve manevi destek olduğumu, çalışan arkadaşlarımın kalplerini kırmadan birlik beraberlik saygıyla görevlerimizi yerine getirdik.

Hiçbir zaman kendi işlerimi arkadaşlarıma yaptırmadım. Arkadaşlarımızın işlerine yardımcı oldum.

Işlerimi ve işimi herşeyden önce tutmuş görevlerimi fazlasıyla yerine getirdim. Her zaman hizmeti ön planda tuttum. Çalışanlara ve vatandaşlara saygıyla davrandım. Görevimin dışında hiçbir şeye karışmadım. Diğer çalışanların işlerine karışmadım. Herkesin işine saygı gösterdim. Kırklareli Devlet Hastanesi B- Blok Temizlik Şirket Amiri Zafer Süpürgeci olarak “Benim arkam sağlam. Bana kimse karışamaz” ifadeleri kullanmadım. Kırklareli Devlet Hastanesi B- Blok Temizlik Şirket Amirliğine Eski Kırklareli Valisi Sayın Hüseyin avni Coş tarafından Sağlık Il Müdürü talimatları üzerine getirildim.

Kırklareli Devlet Hastanesi B- Blok Temizlik Şirket Amirliğine getirildiğim günden itibaren sorumlulukları fazlasıyla yerine getirdim. Çalışan arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde görevlerimizi yerine getirdik. Çalışan arkadaşlarla bu zamana kadar sorun, problem hiçbir zaman yaşamadık.

16.06.2009 Salı günü yerel gazetede Kırklar Haber’de yayınlanan haber; hakkımda hazırlanan komplonun bir parçası olarak gazete muhabirlerine eksik ve yanlış bilgi verilerek yayınlanmıştır. Ilgili haberin yayınlandığı gün tarafıma da işime son verildiği güne dair tebligat yapılmıştır.”