Bu çalışma ile Türkiye’yi çocukların geleceği için tasarruf etmeye çağıran Türkiye İş Bankası, tüm anne-babaları çocuklarının geleceği için Kumbara Fonuyla tanıştırmak üzere şubelerine davet ediyor. 55 ilde toplam 300 şubede düzenlenen “Kumbara Fonu Günleri” etkinliği İş Bankası Kırklareli Şubesi’nde de yapılıyor.
Türkiye iş Bankası etkinşliğe özel kurduğu stantlarda ziyaretçilere fonla ilgili bilgiler verilerek, çocukların küçük yaşta banka kavramını yakından tanıması amaçlanıyor.
2 neslin İş Bankası ile büyüdüğü düşünüldüğünde yapılan çalışma ile gelecek neslinde bu kumbaraları yakından tanıması hedefleniyor. İş Bankasından “Kumbara Fonu” hesabı açtıranlara İş Bankası Kumbarası hediye ediliyor. (cs)












